top of page

TUOTTEET

Tässä osiossa esittelemme kuivasilmäisyyden itsehoitoon tarkoitettuja tuotteita, joita tuomme maahan. Voit myös siirtyä suoraan verkkokauppaamme.

medicine-415397_1920.jpg
3D eyeball fitting desing.jpg

SILMÄTIPAT JA -SUIHKEET

Koska jopa 20% aikuisikäisestä väestöstä kokee jonkinlaista silmä-ärsytystä, on tärkeää että meillä on tarjota soveltuvaa silmänkostutustuotetta kaikkiin tilanteisiin. Monille kuivuuden tunteesta, väsyneistä tai ärsyyntyneistä silmistä kärsiville kostutus kyynelfilmin vesikerrokseen tuo riittävän helpotuksen. Mutta joskus kyynelfilmin heikko lipidikerros voi tarvita täsmällisemmän
silmätipan suojaamaan silmän pinnan kosteushävikiltä. Tiesitkö, että myös piilolinssien käyttäjille on olemassa soveltuvia tuotteita, jolloin linssejä ei tarvitse poistaa silmästä ennen käyttöä? Valikoimissa on myös silmätippoja, jotka samaan aikaan silmän kostutuksen kanssa myös huuhtelevat piilolinsseistä luonnollista likaa ja proteiinikertymiä. Kuinka kätevää!

SILMÄMASKIT

Erilaiset maskit ovat oiva apu kuivasilmäisyyteen, joka oireilee mm. silmien väsymisenä ja epämukavuutena. Erityisillä silmäsuojilla ja maskeilla voidaan pitää yllä silmän kosteutta yöaikaan käytettynä, kun taas lämmitettävillä ja viilennettävillä maskeilla saadaan nopeasti helpotusta päiväsaikaan. Viilentäminen virkistää silmiä ja vähentää turvotusta. Lämpö puolestaan estää kuivumista ja stimuloi kyynelnesteen tuotantoa. Uusinta teknologiaa ja helppoutta arvostavalle on olemassa älysilmämaski iRelief, joka kytketään virtalähteeseen usb-kaapelilla. Säädettävissä oleva lämpö helpottaa silmien epämukavuutta ja lisääntynyt verenkierto silmien ympärillä voi vähentää myös silmänalusten tummuutta. Maksimissaan 30 minuutin hoito tarjoaa miellyttävän rentoutumishetken silmiesi hyväksi.

blueberries-4886896_1920.jpg

RAVINTOLISÄT

Voit edistää silmiesi hyvinvointia myös varmistamalla, että saat ravinnosta tarpeeksi A- ja B2 -vitamiinia sekä välttämättömiä rasvahappoja, jotka edistävät limakalvojen, ihon ja näön pysymistä normaalina. Ravintolisä on hyvä keino tukea olennaisten ravintoaineiden saamista terveellisen ruokavalion lisänä. Suomessa ja maailmalla on tutkittu varsin paljon mustikka- ja tyrniuutteen myönteisiä vaikutuksia silmän hyvinvointiin. Mustikoiden runsaan antosyaanin uskotaan parantavan silmän näkökykyä ja sopeutumista. Tyrniöljyssä on paljon karotinoideja ja välttämättömiä rasvahappoja ja tutkimuksissa on todettu, että useat tyrniöljyn komponentit yhdessä vaikuttavat kuivasilmäisyyden oireiden lieventymiseen.

bottom of page