top of page

MEISTÄ

Optiikka-alan asiantuntijayritys

Optiikka Juurinen Oy on luotettava, Vantaalla vuodesta 1998 toiminut silmäterveyden asiantuntija. Edustamme optisen ja terveydenhuoltoalan johtavien valmistajien ja toimittajien tuotteita Suomessa. Vastaamme edustamiemme tuotteiden käyttökoulutuksesta sekä huollosta ja olemme asiakkaamme asiantuntijatukena tuotteen koko elinkaaren ajan. Ammattilaispuolen lisäksi meillä on kuluttajien verkkokauppa, jossa on laaja valikoima silmiin ja näkemiseen liittyviä tuotteita. Yksi Optiikka Juurisen erikoistumisaloja on kuivasilmäisyyden hoito, johon liittyyviä laitteita yritys tuo maahan yksinoikeudella. Tällä sivustolla pyrimme antamaan perustietoa kuivasilmäisyydestä ja ohjaamaan asiakkaita ratkaisujen äärelle.

Optikko Timo Juurinen
TIMO SYKSY.jpg

 

Erikoisalat ja erityispätevyydet

  • Optikko

Kiinnostuksen kohteet

  • Silmäsairaudet

  • Silmäkirurgia

  • Linssileikkaukset

  • Glaukoomakirurgia

  • Kuivat silmät

Olen toiminut optisen alan yrittäjänä yli 20 vuotta ja sain tästä muutama vuosi sitten alan järjestö Näe ry:n tunnustuksen Vuoden Optikko 2018. 

Erikoisosaamistani ovat ratkaisut silloin, kun silmälasit eivät enää riitä.

Teen kaihi- ja ikänäköleikkausten esitutkimuksia Mehiläisen Sairaalassa Tampereella. Teen myös laserleikkausten esitutkimuksia. Vastaanotolleni voit tulla Mehiläisen Finlaysonin lääkärikeskukseen.

Opiskelen tällä hetkellä Master’s for Clinical Optometry -koulutuksessa Oulun Ammattikorkeakoulussa ja kirjoitan lopputyötäni aiheesta Dry Eye Management, joten minulla on erittäin hyvä teoriapohja kuivasilmäisyydestä, sen syistä ja myös ratkaisuista.

 

Aloitan Tampereen Mehiläisessä syksyllä 2022 kuivasilmäisyydestä kärsivien henkilöiden mittaukset Oculus Keratograph 5 M laitteella hyödyntäen laitteen Jenvis Pro kuivasilmäanalyysiä.

FB_IMG_1657870255226.jpg
bottom of page